Principala | Inregistrare | Login | RSSVineri, 2019-05-24, 11:21 AM

RADIO ORASTIE

Menul site-ului
Categoriile sectiunii
Articolele mele [1]
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii

Catalog de articole

Principala » Articole

Total materiale in catalog: 1
Materiale afisate: 1-1


    O intrebare pe care si-o pun tot mai multi frati,dar nimeni nu incearca sa si schimbe ceva.Ne multumim cu constatari si spunem ca ,ce sa fac ,oricum nu ii pot eu schimba pe frati.Dar ,oare chiar asa sa fie,chiar nu putem face nimic pt fratii nostrii?
Dar,haideti sa incepem cu inceputul si sa vedem citeva cauze care au dus la racirea Bisericii. 2Timotei 3:1-5. Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.Asadar,iata citeva motive pt care Biserica Domnului sa racit.Mndria,orgoliile,egoismul,invidia,zgircenia,nemultumirea,precum si multe alte,dar cel mai important dintre ele,oamenii vor iubi mai mult lumea decit pe D-zeu.Dupa aceste versete parca nici nu mai are rost sa ne mai intrebam de ce nu mai este iubire?Oare chiar am uitat noi cuvintele Domnului care ne spune ca PACATUL PUNE O BARIERA DE DESPARTIRE INTRE NOI SI DUMNEZEU?Oare putem noi sa-l inselam pe El la nesfirsit?Dar,hadeti sa nu uitam un element foarte important in scaderea dragostei.Cuvintul ne spune ca toate acestea se vor intimpla in vremurile din urma,cu alte cuvinte,fratilor treziti-va traim vremurile din urma si judecata se apropie.Nu uita,oricine ai fi faci parte ori din categoria oamenilor care nu mai au iubire,ori in cea in care esti indiferent.Sa nu credeti ca una este mai buna decit alta,amindoua duc la pierzare.Deci,fratilor ce sa facem?
Haideti sa cautam citeva lucruri impreuna.Haideti sa gasim citeva mijloace de-a incepe sa ne iubim unii pe alti si de ai trezi si pe ceilalti la iubirea iertarii.Primul lucru pe care putem sa-l facem,este sa incepem sa ne rugam pt acesti frati,urmatorul este sa incepem sa postim fiecare pt Biserica in care ne-a pus Domnul.Dar sa nu credeti ca este suficient,ma rog ,postesc si gata biserica se umple de iubire.Ca sa trezim iubirea,va trebui sa incep eu primul sa iubesc pe frati,va trebui sa le arat acest lucru prin faptele si vorbele,precum si toate gesturile mele.Iubirea trebuie sa inceapa cu mine.Si daca vrei sa incepi sa iubesti,atunci trebuie neaparat sa incepi si sa ierti pe deplin si din toata inima.
Iarta pe deplin, iubeste pe deplin si atunci vei putea sa-i iubesti pe fratii tai din toata inima ta, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau!
As vrea acum la final ca voi toti care cititi acest articol, sa veniti cu propuneri si sugestii. CUM PUTEM SA NE TREZIM LA O VIATA NOUA? CUM PUTEM SA TREZIM BISERICA? CUM PUTEM SA IUBIM PE TOATA LUMEA, CHIAR SI PE DUSMANII NOSTRI?

DOMNUL SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI SI SA NE AJUTE SA NE IUBIM UNII PE ALTII DIN TOATA INIMA!!
Articolele mele | Vizualizări: 589 | Adăugat de: radio | Data: 2011-01-08 | Comentarii (0)


Copyright MyCorp © 2019